گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۵۷۲۵۲ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٩/٢/٢٧ - ۱۴۸ مورد

اطلاعیه ثبت نام وام های دانشجویی

دوشنبه ١٤ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٤:١٨ ب.ظ   ( بازدید : 83 نفر )

بت نام وام های دانشجویی در پرتال صندوق رفاه

باعنایت به ابلاغ اعتبار وامهای تحصیلی و مسکن نیمسال دوم 99-98 این دانشگاه، مستدعی است نسبت به ثبت نام وام ها در پرتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس اینترنتی http://portal.srd.ir از روز دوشنبه مورخه 14/11/98 لغایت روز جمعه مورخه 25/11/98 اقدام نمایید. لازم به توضیح می باشد با توجه به نزدیک شدن به پایان سال مالی و لزوم ارسال سریعتر اسناد وامها، مهلت ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد .

شرایط کلی دریافت وام ها به شرح ذیل می باشد:

-          تنظیم سند تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی سپس ثبت اطلاعات سند تعهد محضری در پرتال صندوق رفاه و ارائه اصل سند به اداره رفاه (دانشجویانی که تاکنون از تسهیلات استفاده نکرده اند)

-          افتتاح حساب فراگیر در بانک تجارت و ارائه آن به اداره رفاه جهت ثبت در پرونده (دانشجویانی که تاکنون از تسهیلات استفاده نکرده اند)

-          ارائه اجاره نامه معتبر دارای کد رهگیری به اداره رفاه جهت دریافت وام مسکن

منبع : اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

مهربانی 2 (۵۳۷۵ بازدید)
مهربانی1 (۵۰۹۷ بازدید)
زود قضاوت نکنیم (۱۹۱۲ بازدید)
شعار سال 95 (۱۶۹۹ بازدید)